Geräte & Zubehör
Leftover Roast Patties with Egg
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh chives cut in pieces (4 cm)10
-
leftover roast beef cut in pieces200 g
-
leftover roast potatoes200 g
-
leftover roast vegetables200 g
-
creamed horseradish1 Tbsp
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste1 - 2 pinches
-
olive oil for frying2 tsp
-
eggs medium or large4
-
salad for serving
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
23 g
Kalorien
1517 kJ /
364 kcal
Fett
23 g
Kohlenhydrate
15 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Slow-cooked BBQ Pork Ribs
4 Std. 25 Min
Chicken jalfrezi
1 Std. 50 Min
Sticky Chilli Beef
55 Min
Chicken, Ham and Asparagus Pie
29 Std.
Chicken and Root Vegetable Stew
1 Std.
Raspberry, Lemon and White Chocolate Traybake
1 Std. 10 Min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 Min
Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf
1 Std. 20 Min
Whole steamed chicken
1 Std. 20 Min
Steamed Eggs Sunny Side Up
15 Min
Ham and Leek Pies
1 Std. 50 Min
Whole Steamed Chicken with Spicy Cajun Rub
1 Std. 25 Min